2024 nieuws

Het nieuwe 2024 project.

Na 5 jaar plezier te hebben gehad van de Clio 2 RS, is het dit jaar dan toch echt tijd voor een grote verandering. Zo hebben wij samen met onze sponsor Veban Motorsport besloten om een stapje verder te gaan en een Clio 3 RS te gaan bouwen met een Megane 2 RS motor. Deze combinatie zorgt er voor dat wij richting een veilige 300 pk kunnen gaan. Naast de beslissing voor een nieuwe race auto gooien wij ook het roer om en gaan wij ons meer richten op de DNRT races.

De Clio 2 blijft!

Nu er voor Lisanne een nieuwe Clio komt hebben wij lang nagedacht over wat we gaan doen met de Clio 2, ruilen we hem in op de nieuwe Clio, verkopen we hem zelf of houden wij hem er toch bij. Na lang nadenken hebben wij er voor gekozen om de Clio erbij te houden. Zo kan het hele team gebruik maken van de auto, zal hij aanwezig zijn bij onze sponsordagen als tweede auto en hebben wij altijd een betrouwbare back-up auto staan mocht dit van toepassing zijn.

Racing Expo Leeuwarden.

De grootste auto- en motorsport beurs van Nederland is terug! 17 & 18 Februari is Racing Expo in Leeuwarden weer terug van weg geweest en wij zullen daarbij aanwezig zijn. Met twee auto's hebben wij een mooie plek gekregen op het evenement. Kom jij ook een kijkje nemen? Bestel dan snel je kaartjes via https://racing-expo.nl/online-kaartverkoop 

Voortgang 2024 project 

De afgelopen tijd zijn we druk bezig om de nieuwe race Clio klaar te maken voor het 2024 seizoen, inmiddels zijn er al grote stappen gemaakt en komt het nog aan op de kleine afwerkingen en het bepalen van de juiste positie van de stoel. De vooruitzichten zijn goed om de eerste race van DNRT mee te kunnen rijden.