2024 nieuws

Eerste race van 2024

De eerste race van 2024 zit er alweer op en dat was er een om niet te vergeten. Zondag 31 Maart was de eerste race voor de Toer klasse en met de nieuwe Clio. Ondanks dat we nog niet met de auto hadden gereden kwam het vertrouwen er snel en gingen de tijden en posities omhoog. Zo werden we in de laatste race zelfs eerste! en namen wij een 3de overall mee naar huis.

De volgende race zal op Maandag 29 April te Assen gereden worden.

Dekker Tuning Service

Na de eerste race zijn we terug geweest bij Dekker Tuning Service, omdat we nog niet het maximale uit de Clio hadden gehaald. We begonnen onze eerste race met 235pk en 300nm koppel wat een mooi begin was om aan de auto te wennen, maar daar moest nog even verandering in komen. Daarom zijn we afgelopen weekend terug geweest naar Dekker en heeft hij er voor gezorgd dat we mooie maar ook zeker veilige getallen hebben behaald. De eerst volgende race gaan we genieten van 300pk met bijna 400nm koppel

Tweede race van 2024

Afgelopen maandag was alweer de tweede race van het DNRT seizoen. Dit keer mochten we van start op het mooie TT Circuit van Assen en voor het eerst met het volledige vermogen. En dat ging aardig goed, na de tijd training werden we al overgeplaatst naar de Toer+ omdat we al over de tijdgrens heen zaten. Tijdens de eerste race reden we al een 2:02 en dat bleef de dag door wel het maximale voor nu dachten we... In laatste race was er even een momentje dat er vrij baan was en probeerde we nog wat van de tijd af te krijgen maar helaas gooide een gesprongen ruit roet in het eten. We sloten de dag wel af met een mooie P1 en zien veel ruimte voor verbetering.